pere faura
   performance artist
  PERE (GAY) FAURA —DISCOZOMBI
imatges:

vídeo CABARET:

Cabaret DISCOZOMBI (1:21:36) · 11 de febrer de 2021 · Mercat de les Flors. Barcelona
Més que la presentació d’un llibre, és un Cabaret de tot el que no hi ha pogut aparèixer. “Per celebrar l’edició d’aquest llibre hem pensat que, enlloc de fer una xerrada sobre el que hi apareix, el que volem és compartir de manera divertida, informal i familiar alguns textos inèdits, vídeos oblidats o censurats, cançons infantils remesclades i altres escenes impossibles que no hi surten però que formen part d’un calaix de sastre de materials i arxius que es van quedar fora de les creacions i de les peces, però que escrivint aquest llibre, vam tornar a visitar. Ara, els hem tret la pols i tenim ganes de compartir-les amb tu i celebrar aquesta gran festa de l’ego que suposa publicar un llibre sobre un mateix. Diuen que sempre és millor llegir el llibre que veure’n la pel·lícula. Però, i si d’un llibre se’n fa un espectacle? I si l’espectacle està fet a partir d’àudios gravats durant nits de festa i discoteques?”

reportatge vídeo:

Reportatge TN-TV3 · 11 d'agost de 2020
L'editorial Comanegra, el Mercat de les Flors i l'Institut del Teatre han unit forces en una iniciativa inèdita: publicar una col·lecció que doni veu al grans coreògrafs catalans. Se n'acaba de publicar el primer títol, dedicat a Cesc Gelabert, i ja està a punt el segon, sobre l'univers de Pere Faura, que sortirà a la venda al setembre.

nom:

PERE (GAY) FAURA —DISCOZOMBI

data:

2020

edició:

Bàrbara Raubert

col·lecció:

Paragrafíes

texts:

Pere (Gay) Faura, Jeroun Fabious, Neus Faura i Joan Gay.

veus:

Natalia Álvarez, Tena Busquets, Maria González, Joan Escofet, Tatiana Halbach, Esteve Soler, Roberto Fratini, Claudia SolWat, Sandra Casals, Margarida Troguet, Júlia Bertran, Elena Carmona, Bea Fernández, Semolina Tomic, Mauri Serrado, Eduard Vallory, Javier Vaquero, Ohiana Altube, Eduard Escoffet i Iñaki Álvarez.

editorial:

Comanegra - Institut del Teatre Edicions

direcció col·lecció

Carles Batlle i Àngels Margarit

maquetació:

Irene Guardiola

Correcció:

Gemma Sardà, Gemma Garrigosa i Maria Camps

estrena:

14 Juliol 2020 - Editorial Comanegra, Barcelona

resum:

Ja a les llibreries 'Discozombi' del coreògraf Pere (Gay) Faura, segon volum de Paragrafies, una nova col·lecció de textos que pretén donar veu a grans coreògrafs catalans.

Aquí hi ha enregistrades unes quantes hores de discoteca, litres de suor i mirades creuades a ritme de tecno. Entremig hi apareixen múltiples visions sobre la feina del coreògraf—des de l'impuls creatiu fins la necessitat de gestió o l'anàlisi dels resultats—que ens porten a la claror encegadora dels focus d'un escenari i també a la foscor d'un cau.

Amb Jeroun Fabious, Neus Faura i Joan Gay.
I les veus de Natalia Álvarez, Tena Busquets, Maria González, Joan Escofet, Tatiana Halbach, Esteve Soler, Roberto Fratini, Claudia SolWat, Sandra Casals, Margarida Troguet, Júlia Bertran, Elena Carmona, Bea Fernández, Semolina Tomic, Mauri Serrado, Eduard Vallory, Javier Vaquero, Ohiana Altube, Eduard Escoffet i Iñaki Álvarez.

Podeu comprar el llibre online a l'editorial Comanegra · comanegra.com

premsa:
data autor / publicació llengua
2020.Octubre.1 Jordi Bordes / elpuntavui.cat ca
2020.Agost.11 [ENTREVISTA VIDEO] Ibana Piñero / Telenotícies TV3 - Televisió de Catalunya
ca
2020.Juliol.17 Redacció / institutdelteatre.cat ca
2020.Juliol.16 Carmen del Val / elpaís.com
es
2020.Juliol.16 Júlia Vernet Gaudes / nuvol.com ca
2020.Juliol.15 Magí Camps / lavanguardia.com es
2020.Juliol.15 Jordi Bordes / elpuntavui.cat ca
2020.Juliol.14 Valèria Gaillart / ara.cat ca
2020.Juliol.14 Presentació Col·lecció Parahgrafíes / mercatdelesflors.cat
ca
arxiu:
data lloc
2021.Febrer.11 Cabaret DISCOZOMBI. Mercat de les Flors. Barcelona
2020.Juliol.14 Presentació del llibre. Editorial Comanegra. Barcelona